Lännen Maalämpö

Lännen Maalämpö Oy myy ja asentaa maalämpö, ilmalämpö sekä vesi-ilmalämpö -järjestelmiä Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Toimitamme myös lattialämmitykset suunniteltuna. Meiltä saat lämpöpumput, lämpökaivot sekä lämmitysverkostot asennettuna vaivattomasti avaimet käteen -urakkana. Henkilökuntamme on koulutettu, asiantunteva ja aina ajan hermolla. Pääkonttorimme sijaitsee Seinäjoella.

Myymme korkealaatuisia saksalaisia Stiebel Eltron lämpöpumppuja, jotka ovat meidän ja lukuisten asiakkaidemme mielestä alan terävintä kärkeä. Stiebel Eltron on vakiinnuttanut asemansa lämpöjärjestelmämarkkinoiden huipulla ja yritys on toiminut kansainvälisenä brändinä jo vuodesta 1924. Stiebel Eltron toi ensimmäisenä markkinoille maalämpöpumpun jonka COP on yli 5!

Lämmitysjärjestelmät ovat erittäin toimintavarmoja ja Stiebel Eltron onkin voittanut lukuisia laatupalkintoja.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, ekologiset sekä kustannustehokkaat lämmitysratkaisut ammattitaidolla suunniteltuna ja toteutettuna. Ota siis yhteyttä!

 

Työkohteita

Olemme asentaneet Etelä-Pohjanmaan sekä Länsi-Suomen alueelle satoja maalämpöratkaisuja. Otamme jokaisen kodin yksilölliset tarpeet huomioon. Tavoitteenamme on saada aikaan tuntuvia säästöjä asiakkaillemme.

Seuraamme asentamiemme kohteiden energiankulutusta, ja tiedot päivittyvät www.energiapakkaus.fi sivuille.

Tutustu asiakkaittemme mietteisiin niin maalämmön asentamisesta kuin koko maalämpöratkaisun toimivuudestakin. 

Katso alla olevasta linkistä lisää säästökohteitamme.

energiapakkaus